Löpning #1 Vår 2015

#1 vår 2015 9,4 km. Ja jag vet, skulle ju egentligen inte springa alls. Med hypotyreosvärden som är åt skogen borde jag bara ta det lugnt och ta hand om mig. Men hundarna ville så gärna, det var ett underbart vårväder och jag ska faktiskt inte utsätta mig för stress, och att inte hålla igång löpningen är nog bland det som stressar mig mest. Så det fick bli en löprunda trots bättre vetande. Fille passade på att köra skiten ur matte under första varvet som vanligt. Ett lugnt varv med Hugo efter det. Det går trots allt rätt bra att springa även om det snurrade till när jag kom hem och var klar. Kunde kanske vara lite duktigare på att äta inför att jag ska springa… hann inte med annat än ett glas kefir till frukost. Sen gick det i ett med unghästträning och när jag kom hem igen var det bara att kasta mig ut på löprundan. Men snart ska jag äntligen få mat… får äta ikapp då.

Det är verkligen något speciellt när våren kommer med lite sol och värme. Det är dags att vakna till liv igen då!

IMG_2021[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #1 Vår 2015

  1. Janessa says:

    Always reihserfng to hear a rational answer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.