Dagens träning, styrketräning och löpning

Varför inte ta en dålig dag och göra något vettigt av ledsenhet och frustration. Ett grävpass sitter aldrig fel…
Här började jag idag.
Försökte ge mig på gårdsplan med spaden men insåg snabbt att det här kommer ta lååååång tid. Kom då på snilleblixten att pröva med spettet. Tänk, ibland bara kommer de där bra idéerna som en blixt från klar himmel…

Hittar en del konstigheter när jag gräver, både det ena och det andra. Det här verkade i alla fall vara en lös ände. Tur det för den såg verkligen allt annat än fräsch ut den där elkabeln…

Kom ungefär tre meter idag. Det liksom matar på under tiden hjärnan maler på…

Efter styrketräningspasset med grävning blev det springtur x 2 med jyckarna.
Första rundan med en överladdad Fille. Andra rundan med Hugo som kroknar alldeles i värmen och lilleman på cykel. Var hur segt som helst att komma igång att springa igen när jag hade vilat där i halvtid. Sen var jag halvdöd när jag kom hem. Det tar på krafterna att springa i den här värmen. Första rundan höll sig solen i alla fall bakom molnen, andra rundan behagade den skina på oss, 24-15 grader varmt. För det mesta är jag väldigt  förtjust i sol och värme men när jag springer vill jag verkligen inte ha varmt. Det är plågsamt. Jaja, jag tar mig i alla fall runt det jag tänkt mig… om än långsamt. Barfotaskorna har för tillfället semester. De går för hårt åt mina tår så nu är det Saucony som gäller för hela slanten på springturerna.
Undrar om det är mitt hjärta som alldeles får spunk emellanåt eller om det fortfarande är klockan som krånglar. Har ju fått tillbaka den från servicen men de hade inte skrivit något om några ev åtgärder.

This entry was posted in Hundar, Löpning. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.