Elstängslet igång igen – åtminstone i nedre hagen.

Snöblandat regn på tvären och ca två plusgrader. Ett vidrigt väder att vara ute och stängsla i. Hästarna bryr sig inte speciellt om vädret. De vänder helt enkelt rumpan till… och tuggar på.

IMG_1883[1] IMG_1881[1]

Det där att hålla på ute i kyligt och blött väder med finmotorik är så där. Händer och fingrar var inte riktigt med i matchen på slutet…

IMG_1885[1]

Då var det snurrat tråd, åtminstone på sina ställen, flera varv i kontaktytor. Bytt tråd hela övre delen av nedre hagen. Rost bortborstad på de kontaktytor jag fixat med idag. Nya metallskarvar där det behövdes som mest. Nedre delen av hagens tråd är spänd. Och grindöppningen kom jag ihåg att rätta till trådarna på innan jag gav upp för idag.

Nu är det i alla fall el i nedre hagen. Resten får vänta till en dag med bättre väder. Om nu inte Loke fortsatt tänker krypa under när det är el på. Hoppas han får sig en redig kyss så att han aldrig mer går i närheten av stängslet…

IMG_1887[1] IMG_1888[1] IMG_1890[1] IMG_1891[1] IMG_1893[1]

Såna här dagar är jag extra glad att jag investerat i bra regntäta och varma kläder. Var bra frusen med illröda händer när jag kom in ändå.

IMG_1895[1]

Då är det bara att börja med allt det som jag egentligen skulle ha gjort den här helgen…

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.