En fredagskväll i rucklet

Livet på landet bjuder på nya tillfällen till varierat arbete mest hela tiden…

#h  

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to En fredagskväll i rucklet

  1. Den här historien ger mig en inblick i en värld som jag är helt okunnig om. Den lycka som infinner sig när alla är samlade igen kan jag aldrig få uppleva. Kanske när alla mina tekniska hjälpmedel för underhåll och uppvärmning av fastigheter och bil blåst iväg ut över Smedsgårdsområdet och jag finner att jag äger en hel del prylar i alla fall, och snart har jag dem samlade igen. Det hade varit roligare om man kunde läst av kropps-språket på hästen när han får en hö tapp efter åt. Mina grannars hund kommunicerar jag med. Ibland rymmer han och då känner vi båda en typ av tillfredställelse när vi möts utanför staketet på Åsenvägen. Då känner vi båda två att vi är på rymmen och snart är det sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.