Elektrikern dödade avloppslarmet

Igår morse började det högst enerverande avloppslarmet igen. Det stod och tjöt fram till sena eftermiddagen innan jag masade mig ut för att titta i pumpbrunnen. Som vanligt inget att larma för. Slog av pumpen, för att få tyst på det där jädra larmet och kunna få sova i lugn och ro. Sen har det stått här och larmat hela dagen för de stackars hundarna. I eftermiddags tittade så elektrikern förbi. Ja, jag kom mig faktiskt för att ringa idag. Fann det rätt påkallat t o m. Han dödade alarmet och skulle beställa någon ny variant av givare, flottör eller nåt. Fint att han läste på listan och hittade en säkring för bara avloppslarmet. Det hade jag också kunnat göra om jag hade läst ordentligt och på köpet sluppit x antal dagar med tjutandet i öronen. Bra jobbat… duktig idiot… eller nåt…

IMG_1678[1] IMG_1680[1]

This entry was posted in Missöden and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.