Löpning

Hade inte planerat för någon springtur men när gästerna åkt försökte jag få med tonåringen på en femma. Gick bet. Slängde på mig springkläderna och drog iväg med Fille. Var lite orolig att allt te skulle ställa till bekymmer men det gick bra. Jisses vad Fille hade brått i början. Första km snittade vi på 4:44 min/km. Vi harvade på hela rundan. Hem, kissepaus, fyra klunkar vatten och bytte hund. Hugo sprang på rätt bra i början. Sen tyckte jag att han markerade på höger fram. Stannade och kollade tassarna. Såg inget konstigt. Prövade att springa igen. Såg ingen markering så vi sprang på. Han kroknade inte alls som han har gjort tidigare. Gick inte så fort hela tiden men inga riktiga dippar. Nog för att jag får mycket draghjälp första varvet men en snittid för 9,5 km på 5:18 är klart godkänt.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.