Kan skönja slutet på slitet

Som en orm ringlar den fram över gårdsplanen, grävschakten.
Värmde upp inför springturen med att gräva en sisådär tre meter till. Börjar bli rätt mör i grävkroppen vid det här laget…
… men nu är det nära. Ett par meter till så är det klart! Sen är det bara resten kvar… vad jag nu ska hitta på för lösning.

Här kommer havsbotten fram…

Det blev alltså en springtur även idag. Något svalare, 24 grader, svag fläktande och lite svalkande vind. Betydligt behagligare än gårdagens springtur även om det var varmt även idag. Idag orkade tonåringen springa hela rundan, riktigt duktigt. Jag hade draghjälp av Fille så de här senaste två rundorna har varit rätt behagliga. Syns även på pulskurvan.
Blev ett spontant besök hos Vårdcentralen med lilleman. Han var ute och lekte med sin kompis igår och blev biten av blinningar på bägge vristerna. Ett elände med de där allergiska reaktionerna varje sommar. Nu är stackaren helt uppsvullen och har så ont så ont stackaren. Trots att han fick Tavegyl direkt som borde ha hävt reaktionen. Det är bedrövligt att han inte ska kunna vara ute när det är sommar… Fortsätter med Tavegyl och fick kortisonsalva att smörja med. Hoppas det ger sig nu!

Var på ett premiärbesök hos en naturläkare idag som jag faktiskt kände förtroende för, trots lite hokus pokus. Hon fällde kommentaren “Jag brukar normalt inte göra några tester så här vid första besöket men du är så intressant så att jag gör det den här gången…”. Hon konstaterade att jag är hypo i kroppen men hyper i knoppen. Ingen bra balans där inte… Ordinerad rutiner, andningsövningar, en kurs i medicinsk qi gong, en burk saltsyratabletter, försöka äta mindre gluten, dricka mindre mjölk och inbokat återbesök om en månad. Hur jag nu ska lyckas följa den ordinationen men får väl göra så gott jag kan. Började ju bra med att spräcka planen att gå och lägga mig i tid så här första kvällen…
This entry was posted in Löpning. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.