En hel helg med Gerard O´Shea

Hugo är helt slut efter två dagar med kurs för Gerard O´Shea. Själv är jag ännu mer slut efter tre dagars matning. Började med fyra timmar Dog Management i fredags kväll utan hund. Sen fyra intensiva timmar i går och fyra lika intensiva timmar idag med hund.

IMG_1358[1]

Inte nog med själva träningen. Det kryllade av andra hundar också. Mycket nya ljud i en inomhushall som han aldrig varit i förr.

IMG_1315[1]

För att inte tala om allt att lukta på, både inne och ute.

IMG_1344[1]

Har du möjlighet att delta på en kurs med Gerard O´Shea, gör det! En riktig entertainer med lång erfarenhet av hundträning. Tyvärr är hans kurser i dagsläget helt inriktade på utställning och det är inte riktigt min grej. Hoppas verkligen att han utvecklar konceptet med Dog Management till även en kurs som inkluderar hantering av hund.

IMG_1318[1]

This entry was posted in Hundar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.