Löpning #18/50 Vinter 2014/2015

#18/50 5,4 km. Var iväg hela förmiddagen på träning med Hugo så han fick stå över sin springtur idag. Han var färdigaktiverad.  Tur var det för idag var det inget väder för veklingar igen. Piskande snö nästan på tvären som övergick i allt mer inslag av blött. Eftersom det tydligen ska vara vinter här idag kom Icebugsen till användning. Det blir ett väldigt bra grepp med dem. Tur är väl det när jag springer med Fille draghund. Kom ihåg att sätta på dubbla strumpor så att tårna inte tog alltför mycket stryk. Hade så klart glömt att ta medicinen så att cellernas energiproduktion inte fungerar. Det är så där att springa då… men tvingade mig runt i alla fall. Var väldigt nöjd att ha tagit mig ut på en löparrunda. Fille tyckte dock att vi kunde sprungit minst tre till…

IMG_1327[1] IMG_1328[1] IMG_1329[1] IMG_1336[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.