Glutenfritt delikatessknäcke

Igår blev en hektisk dag. Jobb hela dagen, direkt till styrelsemöte nere i Halmstad och sen stressa hem för att hinna med att betala alla räkningar. Först för mina tre huvudmän och sist mina egna. Ubbe Snubbe tyckte jag skulle ägna mig åt honom istället för de där hypertrista räkningarna. Till sist blev jag i alla fall färdig så jag fick sova lite.

IMG_2781[1]

Idag har bilen varit på verkstaden och blivit servad. Det tyckte den nog var trevligt. Körde förbi de här planteringarna. Undrar hur Parkförvaltningen i Falkenberg tänkte  när de komponerade..? Har nog allt sett snyggare…

IMG_2784[1]

Har varit så orolig att hundar och katter ska skada sig på spikarna och bråten från det bortrivna taket från ackumulatorrummet. Hade inte en chans att städa bort det varken onsdag eller torsdag kväll. Kom hem idag och tvingade ut båda barnen under hot om allvarliga repressalier med kännbara konsekvenser om de inte kom ut och hjälpte till att bära bort skräpet. Självklart började det att ösregna lagom tills vi kom ut. Det var ett fasligt gnällande i regnet men se på sjutton, det blev gjort!

IMG_2785[1] IMG_2786[1]

Blev minst sagt blöt på kuppen. Fick i alla fall på mig en regnjacka men byxorna var inte regntäta direkt.

IMG_2787[1]

Lilleman hade med sig klasskompis med hem efter skolan. En redig tös som såg till att jag hade en bytta björnbär när jag kom hem. Till efterrätt blev det björnbär med smetana. Supergott!

IMG_2788[1]

När jag kom in efter kånkandet i regnet tänkte jag mig att enbart slänga mig i soffan och inte göra något mer ikväll. Men så kom jag på mig själv med att baka glutenfritt delikatessknäcke. Det var faktiskt riktigt gott!

IMG_2790[1] IMG_2791[1] IMG_2792[1]

Nu blir det inte många fler knop i kväll. Är så trött så trött…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.