Jaaaaa, äntligen framme!

Idag har vi haft besök av Bea. Hugo fick så mycket gos så han var nöjd och glad en stund.
Passade på att titta till hästarna på sommarbetet på vägen när vi kört hem Bea. De var trötta idag och blinningarna var eländiga…

Tänkte mig en liten vilopaus och Fille la sig tillrätta på bästa platsen, bordet. Hugo tyckte vi skulle ägna oss åt roligare saker. När jag var obeveklig…

… försökte han med Fille.

Efter vila kommer arbete… Gav mig på sista biten grävning. Kan meddela att jag var rätt mör redan när jag började. Sen att jag stod och kastade massorna bakom mig för att ha yta att passera på utan att behöva klampa över jordhögen gjorde inte saken bättre… MEN nu är det klart! Blev 29 m…

Inte underligt jag är sliten. Blev lite massor att skyffla runt…

Då kan jag börja om att skyffla upp det som jyckarna rasat ner igen… men det får vänta tills det är dags att utvärdera eländet tillsammans med rörmokaren. 

Vad hittar man på när man är hund och tycker det är lite tråkigt..? Jo, går in i köket, stjäl en av de nya förpackningarna med muffinsformar från köksbänken, bär med den ut på gårdsplan, tuggar sig igenom plastpåsen och sprider ut alla muffinsformarna på marken. Tjooo, vad roligt! 

Titta, första tomaten! Själviskt kastade jag mig över den och proppade i mig den utan någon som helst tanke på att dela med mig…

Idag har Fille ätit lite. Lägga ut maten på dörrmattan har funkat…

This entry was posted in Hundar, Islandshästar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.