Puh, det går i ett… godmatt!

Det där att hinna andas..?

Livet går verkligen i expressfart. Idag har jag jobbat, i o f s inte full dag. Hämtat elvaåringen på fritids. Dumpat honom hemma. Kört till Falkenberg. Köpt ben till min säng. Varit på utbildning om årsredovisning för gode män. Kört hem. Flyttat hästar. Burit pellets och fyllt på i magasinet. Varit på styrelsemöte för fiberföreningen. Lagt barn. Rensat ut ett par tre kassar kläder ur garderoben. Börjat min Kefirodling. Skruvat på benen på sängen. Justerat fibermötesprotokoll. Betalat ett par slaskande räkningar. Uppdaterat statusen för fiberföreningen på fb och hemsida. Och… slängt iväg ett inlägg på bloggen. Puh…

IMG_1241[1] IMG_1240[1]

Då var det bara resten kvar. Packa diskmaskin och dra igång den. Hänga tvätt. Borsta gaddarna och sen marsch i säng!

Godmatt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.