Löpning #10 & 11/50 Vinter 2014/2015

#10/50 5,4 km. Fortfarande noll lust att springa men hundarna behöver röra på sig så det vara bara att dra på löparkläderna och ut. Kroppen vill verkligen inte så det finns liksom bara ett tempo att lunka fram i. Jaja, det är bara att mata på och vänta tills det blir bättre tider…

#11/50 4,7 km. Så var det tvingautvarvetmedtioåringen. En demonstrativt sinkande son och en allt mer irriterad mamma. En lysande kombination… Kan inte begripa varför han väljer att tjura, gnälla och sinka för när han bara vill så sätter han världens fart. Vore mindre energikrävande och framför allt skulle han komma hem igen betydligt snabbare om han försökte springa lite mer eller åtminstone rappa på gångtempot. Efter drygt halva rundan gav jag honom alternativet att springa långsamt hem med mig och Hugo eller gå hem sinkande bäst han ville. Jag och Hugo sprang och tioåringen kom hem en bra stund senare. Nåja, han kommer ju ut och rör på sig i alla fall…

Plusgrader och isen är borta igen så det blev de sköna Nike Free idag. Tur det, för min högra stortånagel beklagar sig högljutt efter förra rundan med Icebugsen. Geggigt var det dock…

IMG_1044[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.