Löpning #9/50 Vinter 2014/2015

#9/50 9,4 km. Fyyy sjutton! Varför utsätter jag mig för sånt här plågsamt..? Just det, hundarna var det ja…

Har varit halvkass i stort sett hela ledigheten så har försökt vila och ta det lite lugnt. Alltså ingen löpning på över en vecka. Idag tyckte jag så att det fick vara nog med de här latfasonerna trots att det verkligen bar emot. Verkar inte bli bättre av vila så då är det väl bara att köra på. Minusgrader, isigt och frostigt. Premiärrunda med Icebugsen för den här vintersäsongen. De fungerar bra mot halkan, bra grepp även som fastspänd i höftbälte bakom en draghund, men de fungerar sämre med mina fötter. De dödar framför allt min högra stortå. Har de senaste dagarna gått två promenader med draghunden i höftbältet med bromsen konstant i och det kändes idag kan jag meddela. Första varvet med just draghunden var en plåga för höfterna. Andra varvet med Hugo började det snöa sån där småspik. De onda höfterna gav sig lite i alla fall. Långsamt, långsamt men runt tar jag mig i alla fall. Får tacka den där envisheten för det kanske…

IMG_1019[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.