Löpning #44/50 Autumn edition 2014

#44/50 10,8 km. Två varv * 5,4 km, ett med vardera hunden. Nu sover de äntligen…

Åkte med tioåringen för att köpa nya skor till honom att springa i nu när jag ska tvinga honom att börja springa med mig och Hugo. Råkade visst bli ett par till mig också… Det var visserligen på tiden för mina Saucony Kinvaara 3 är helt slut. Som vanligt tänker jag mig inte riktigt för utan sprang så klart hela sträckan i de nya skorna istället för att byta när jag bytte hund. Än så länge verkar det i o f s inte ha gett några efterverkningar utöver det vanliga…

Det blev ett par WMNS Nike Free Flyknit 4.0. De sitter som en smäck på foten. Sköna som bara den. Gick bra att springa i också. Än så länge är jag mycket nöjd med köpet. 🙂

Är inte riktigt lika nöjd med butiken. Jag ville ha en löparsko med max 4 mm drop och det skulle den här vara. Det verkar det inte vara utan det är en sko med 6 mm drop. Nåja, det gick ju bra att springa i dem ändå…

IMG_0729[1] IMG_0730[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.