En febrig och hängig Loke

Stackars Loke! Noterade igår kväll att det inte såg bra ut efter kastreringen. Infekterat, varigt och såsigt. Klämde in ett snabbt och effektivt veterinärbesök idag på eftermiddagen. Loke var fantastiskt duktig. Veterinären tvättade och tvättade. Loke stod nästan still hela tiden. Var först på slutet som han tyckte att nu får det väl ändå räcka… Han hade feber också, 39,6. Så nu ska jag spruta antibiotika i fyra dagar till. Imorgon blir det även en annan spruta också. Fick träna idag under överseende av veterinären. Resten får jag klara efter bästa förmåga. Gulp…

IMG_0570[1] IMG_0572[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.