En runda på hästryggen i mörkret

Det blev en mörk tur till häst när jag kom hem efter jobbet. En härlig höstkväll. Inte så kall, nästan ingen vind och stjärnklart med en månskära. Lite själavård. Det går faktiskt bra att rida när det är mörkt. Har inte kommit på det innan… Är också en utmaning för sinnena. Framför allt den korta snutten genom skogen när jag inte såg var stigen gick och Bergthora sprang. Verkligen en utmaning för balansen… speciellt som jag red barbacka.

Hon tyckte nog också att det var lite kul. Åtminstone när vi kommit så långt så hon tyckte vi var på hemväg. Sista lilla genvägen genom en liten skogsdunge passade hon på att försöka sticka också. Lite vardagsedge. 🙂

IMG_0554[1]

Imorgon blir det till att passa veterinären på eftermiddagen. Lokes sår efter kastreringen såg infekterat och klabbigt ut. Stackars liten!

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.