Det där att äta med sydd läpp

Efter att ha gått och dragit på en kärlknuta i läppen år ut och år in hamnade jag i alla fall till slut på operationsbordet i förmiddags. Var först efter remiss från observant läkare jag lyckades få det gjort. Det är liksom inte min favoritsysselsättning att hänga på sjukhus och bli skuren i…

Själva operationen gick i alla fall bra. Att äta med sydd läpp går sämre och hur i hela friden ska jag lyckas hålla ihop såret..? Har redan lyckats dra upp en glipa…

Antagligen har det varit lite mycket på sistone. Avslag från Läkemedelsverket på min licensansökan för annan medicin för hypotyreosen, åkte magnetröntgen i fredagskväll med klaustrofobi så dagens pärs med kniven. Klarade av att vara kvar på jobbet till strax före kl två, sen fick jag sjukskriva mig och åka hem. Huvudvärk och mådde illa med lite feberkänsla fast utan feber. Handlade det nödvändigaste för att fylla upp det tomma kylskåpet. La varsitt spår till hundarna (som misslyckades totalt) för att de skulle gå jobba lite med huvudet när jag var för sänkt för att motionera dem. Sen blev det äntligen soffläge. Såg Harry Potter och fången från Azkaban med tioåringen. Vi läste ut boken igår kväll. Visserligen sov jag bort det mesta av filmen men vad den var omgjord från boken. Tyckte den t o m var rätt dåligt gjord.

#h


This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

14 Responses to Det där att äta med sydd läpp

 1. Oj, ta det lugnt och hoppas det går bra, krya på dig.
  Sugrör och saft, sugrör och juice, sugrör och blaskig soppa, sugrör och välling…   (förlåt, kunde inte låta bli)  🙂

   

 2. Mmm, låter oemotståndligt +Johan Larsson… 😉

 3. Amelie Harms Amelie Harms says:

  <3 <3 <3 Krya på dig!

 4. Plats! I soffan, sängen, i fåtöljen. Nu lyssnar du på kroppen och ser till så att du blir frisk. Låt stordrulen ta ansvar. Låt honom fatta hur allvarligt det är. Han kan om han vill och måste. BASTA!

 5. Sköt att op gick bra =)
  Du får äta sådant som funkar med sugrör 😉

 6. Frisk kommer jag aldrig bli men det vore trevligt om jag åtminstone kunde få försöka må så bra som möjligt. Har oerhört svårt att förstå vad det är för ett stolpskott till handläggare på Läkemedelsverket som vill mig så illa och avslog den andra medicinen. Den kanske inte fungerar bättre men jag har i alla fall rätt att få pröva. Kan jag bara bli kvitt något av alla kvarvarande symtom vore det ett oerhört lyft för min livskvalitet.

  Lägger jag mig på soffan är jag rädd jag aldrig kommer upp igen…

 7. oh, aj, sugrör…
  Du kan glädja dig med att tunga och läppar är de delar på kroppen som läker snabbast.

  Du har säkert fått förhållningsorder och är varmt (nåja) välkommen tillbaka om stygnen går upp.

  Din medicin, jobbigt. Tjänstemännen ser inte människan, de ser systemet. Och där finns visst inte den medicin du önskar.

 8. Förhållningsorderna är: inte skratta, inte gapa (stort)… i en hel vecka. Hur ska det gå..? Det började som sagt dåligt redan igår. Var inte helt lätt att borsta tänderna och att flossa är inte att tänka på…

  Det är en medicin som många redan har licens att äta så varför neka fler att kunna må bättre..? Dessutom finns den i andra länder inom EU så vad är det för översittare som avslår..? Det är ju inte så att det kommer in en licensansökan bara för att det är så kul att skriva såna…

 9. En vecka, du får äta flytande, försöka kanske i viss mån köra munskölj, inte skrika på barn/hundar/hästar…
  Tänderna ruttnar inte bort på en vecka, förhoppnings krymper inte heller du av smal/ovarierande kost.

 10. Ninna Landin Ninna Landin says:

  Usch blä. Många kramar!

 11. Hehe, äta ska jag nog lyckas med. Det tar bara längre tid. Det är värre med skrikandet på hundar och ungar… det kommer liksom reflexmässigt.  😉

 12. Anne Kekki Anne Kekki says:

  Krya, den där rädslan att inte komma igång om en vilar, förstår jag. Kämpar med att vila, blir som om jag kämpar mot mig själv, istället för med mig själv. 

 13. Ja det är en ständig kamp. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.