Löpning # 29 & 30 Autumn edition

#29 5,4 km. Grannen kunde promenera först lite senare så som omväxling började jag med att springa med Fille idag före promenaden. Blåsigt idag på slätten minsann men vi kämpade på hyfsat i alla fall Fille och jag.

#30 4,7 km. Räknar promenaden som löpning idag. Vi sprang alla möjliga passager, jag Hugo och Bergthora. Det blir inte så mycket löpning men det får kanske räknas om någon form av intervallträning..? Rätt fascinerande ändå vad schyssta kläder och skor gör skillnad. Lyckades trampa ner mig i djupa vattenpölar inte bara en utan två gånger. Visst blir det svinkallt precis direkt men sen efter en liten stund är fötterna varma igen. Även om de är plaskevåta.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.