Stackars Loke – knipsad

I eftermiddags rök Lokes kulor. Tycker så synd om honom så det skär i hjärtat. Inte just för att kulorna rök men för hur ont han kommer ha ett tag tills det har läkt igen. Bara att hoppas att det inte blir några infektioner i de öppna såren. Han fick stå inne ikväll tills han vaknade ordentligt igen men fick gå ut för en stund sen. Då var han rätt pigg igen. Gjorde ät-testet… god aptit. Får bli ät-testet de närmaste 10 dagarna för att se hur han reder sig mot infektioner. Så länge han äter och är pigg = ingen infektion. Han var ingen kaxig kille när han var under uppvak.

IMG_0450[1] IMG_0449[1] IMG_0448[1]

Och japp, två kulor mindre…

IMG_0447[1]

Nu blir det fortsatt celibat tillsammans med Birkir i en månad innan hela flocken kan släppas ihop igen.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.