Löpning #12 & 13 Autumn edition 2014

#12 4,7 km med två hästar och en hund. Det slog mig att jag faktiskt skulle kunna ta med även Melodia på en motionsrunda. Hon är fortfarande inte inriden. Har bara stått i hagen, varit på betäckning eller på sommarbete de senaste fyra åren. Var lite orolig för att hur det där skulle gå. Men vilken trevlig häst hon faktiskt är. Pigg och följsam. Inga problem att gå över motorvägen, blev lite jobbigt när vi var nästan över och bilarna liksom kommer bakifrån men inte mer än att hon fick lite mer fart. Lika bra gick det att gå under motorvägen på hemvägen.

Är väl tveksamt om det egentligen kan räknas som en springtur men vi sprang de sträckor där det inte är asfalt. Så någon form av intervall i alla fall. Om jag ser till hur trött och svett jag var efteråt så var det värre än ett pass i högt tempo efter Fille. Det där att springa i stallskorna och stallkläder blir konstigt och otroligt jobbigt på nåt sätt…

Hugo skötte sig mycket bra. Bra miljöträning blev det!

IMG_0286[1] IMG_0277[1] IMG_0282[1] IMG_0281[1]

#13 4,7 km. Se där, ett nytt pb på åsnerundan, 4:29 min/km. 🙂

Det var rätt mörkt redan när vi sprang iväg och mörkare blev det. Tydligen bra förhållanden för att få upp farten, lite kyligare, mörkt och hemlängtan. 😉

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.