Löpning #10/50 Autumn edition 2014

#10/50 9,4 km. Var sliten i bilen på vägen hem så bestämde att det fick vara att springa idag. Behövde hjälp av tjugoåringen för att skruva loss brännaren så jag kan få iväg den på service innan vi fryser ihjäl här hemma. Han höll på med nåt och skulle vara färdig efter en timme så då var jag plötsligt ombytt och iväg med Fille förspänd i alla fall. Blev stoppad efter en knapp km för att prata fiber. Var jobbigt att komma igång igen sen. Inte blev det bättre av att det började regna. Hann precis tänka “vilken tur det bara är lite lätt regn och inte ett på tvären” när det började regna ordentligt… Bytte hund till Hugo och iväg igen. Då regnade det riktigt otrevligt. Gick tungt som sjutton andra varvet där i spöregnet. Tycker verkligen inte om att springa med blöta tunga kläder och värst är när skorna blir så där pissevåta och tunga. Är ändå helt makalöst hur bra de här riktiga löparkläderna är. Trots att jag var helt sumpevåt så var jag inte speciellt kall. Det är att springa i sånt här väder som skiljer agnarna från vetet… 😉

Återigen kändes det som att det gick trögt och tungt, knappt styrfart, men när jag kikar på loggen är det helt ok tider.Hur sjuttsiken kan det kännas som att det går så trögt när det ändå är ett helt ok tempo..?

Vägde kläderna när jag kom hem. Två kilo lite drygt landade vågen på…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.