Löpning #9/50 Autumn edition 2014

#9/50 4,7 km. Värmde upp med en promenad med Hugo, grannar och häst. Så ett rappt varv med Fille. Blir inte klok på hur jag fungerar. En rätt vattnig tråkig burk med köttsoppa till lunch och en snäll kollega som bjussade på en mandelbiskvi till eftermiddagsfikat. Det var vad som stod till buds energimässigt inför springturen på kvällskvisten. Var så hungrig så magen värkte när det var promenaddags men sen när det kom till springtur hade hungern gått över. Och sprang gjorde jag som sjutton i mörkret där i snöret efter Fille. När jag tycker att det borde gå dåligt då går det bra och tvärtom..?

Fick hålla full koll. Mycket djur ute i början på mörkret. Filles jakt slår till direkt vid första anblicken och är jag inte beredd kan det gå illa när han sätter fart… Började med ett rådjur som sprang över vägen framför oss. Inte hade det speciellt bråttom. Sen var det två stora bjässar till hjortar ute på en åker. Så ett rådjur som stod kvar ca 20-30 m ut på en åker när vi sprang förbi… de är inte speciellt rädda inte. Dessutom ännu ett rådjur ute på en åker. Skulle tippa att det var samma som sprang över vägen för det var på ungefär samma ställe.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.