Valdagen 2014 närmar sig – hjälp mig, övertyga mig!

Valdagen närmar sig. Nu är det bara två dagar kvar till jag ska stå där och ha bestämt mig. Och jag är rådvill, väldigt rådvill. Hittar inget parti där jag känner mig hemma. Som har åtminstone nästan liknande värdegrund som jag. De flesta partier känner jag mig totalt främmande från. Rent av avskräckt. Piratpartiet med Anna Troberg i spetsen är det parti som verkar stå med fötterna på jorden med hyfsat sansade, sunda värderingar och mål. Men det är det där med miljöfrågorna. Dem som står mitt hjärta närmast. Visst står det lite vackra ord gällande miljö i partiprogrammet även om vissa bitar känns tveksamma men det hjälper inte när jag varken har hört eller sett något uttalat beträffande miljöfrågor från partiet. Ingenting! Ett helt dött område i partiprogrammet vad det verkar. Det går bara inte att rösta pirat då. Vad återstår i s f? Det enda kvarvarande partiet är Miljöpartiet de Gröna. Där haltar mycket av politiken men de värnar åtminstone miljöfrågorna. Hur kul är det att rösta när det är så här…?

Hjälp mig, övertyga mig!

IMG_0032[1]

This entry was posted in Debatt and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.