Löpning #1 Autumn edition 2014

#1/50 9,6 km. Har ägnat några dagar åt att fundera fram och tillbaka på om jag verkligen ska hoppa på den här fjärde löparutmaningen att springa 50 gånger på 100 dagar. Blir det ett för stort ytterligare stresspåslag att hinna med i en redan överstressad tillvaro..? Idag kom jag i alla fall ut och sprang. Behöver egentligen ingen ytterligare motivation utöver hundarna som tjatar men samtidigt, det är en extra spark att ge mig ut när det känns motigt. Men, det är rätt kul att räkna upp och se hur många det blir. Blir det 50 är det bra. Annars får det väl räcka med så många det blir.

Första varvet med Fille, inga konstigheter. Andra varvet med Hugo fick bli en kombination av fysisk och mental träning. La in några kurragömmasvängar, en inkallning och lite fot. Det vill till att ha tränat lite när det är dags för nästa lydnadsträning på onsdag… 😉

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.