Löpning #46/50 Summer edition

#46/50 9,5 km. Första höstdagen, blåsigt, ruggigt och en del regn. Långa tights och långärmad tröja åkte på idag. Verkligen tur att hundarna behöver springa, för min lust att springa är helt väck. Blev ett hyfsat snabbt varv med Fille. Ett inte riktigt lika snabbt varv med Hugo. Nästan halvvägs behagade tre rådjur springa över vägen precis framför oss. Det blev alldeles för svårt att motstå så Hugo drog som en avlöning efter. Tur han inte har en chans att komma ifatt. Sen blev det inga fler friheter under rundan. Inte en sniff en gång… det var bara att hålla sig vid matte som var arg som ett bi.

IMG_9919[1]

En klabbig runda men det regnade inte så farligt. Den här gången lyckades vi klara oss från det värsta spöregnet…

IMG_9918[1]

This entry was posted in Byrackor, Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.