Löpning #40/50 Summer edition

#40/50 5,2 km. Rent vidrigt! Åskovädret drog förbi men fortsatt åskvarning hela dagen. Sen jag hamnade mitt i ett sjudundrande åsk- och blixtoväder här på slätten för några år sen är jag rätt noga med att inte springa hemmavid om det är någon som helst risk för åska. Alltså blev det en vända bortåt Långåsspåret där vi även fick lite skugga. Det var nämligen strålande sol och 29 grader varmt igen. Två varma vidriga varv med Fille och ett med Hugo. Det gick sannerligen inte snabbt. Det hade kunnat varit så att åskan lättade upp det kvalmiga men det var helt fruktansvärt varmt och kvalmigt. Luftfuktigheten måste vara hur hög som helst. Fille fick jag tvinga in i bilen igen efter hans två varv. Han ville springa mer. Hugo tyckte det var varmt. Rena rama snigelfarten idag men lycklig för sin runda.

Under stretchingen var det dags för nästa åskoväder att börja mullra. Den vidriga kvalmigheten fortsätter…

IMG_9736[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.