Löpning #36/50 Summer edition

#36/50 5,3 km. Gps:en tycker nog fortfarande att det är lite för varmt… loggade en för kort runda även dag även om det var bättre än förra gången. Det VAR verkligen varmt. Drog iväg strax efter kl 11 för att det inte skulle hinna bli för varmt men det gjorde det i alla fall. Först två varv med Fille. Sen ville han verkligen inte hoppa in i bilen när jag skulle byta till Hugo så han fick faktiskt följa med på Hugorundan också. Det tog en bit för honom att vänja sig vid det ännu långsammare tempot men sen gick det faktiskt riktigt bra. De uppförde sig när vi blev omkörda av en cyklist i spåret. Under stretchingen dök det plötsligt upp en äldre dam med gångsstavar. De uppförde sig även då. Sen kom cyklisten igen och stannade och pratade. Det blev lite för intressant så det fick bli lite hälsning under pratstunden innan hans runkeeper jagade honom vidare.

På vägen hem igen tog vi en spontan sväng via stranden och ett svalkande dopp. Där var inte så trångt… Även Hugo vågade sig på att simma lite idag. Fille han forcerar vattnet som hejsan. Simmar på som sjutton.

IMG_9583[1] IMG_9586[1]

Hörde på vädret på tv:n att det varit värmerekord i Göteborg med 32,4 grader… det hade vi här med när vi kom hem från löpning och dopp i böljan den blå. Vi behöver inte frysa om jag säger så…

IMG_9588[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.