Löpning #27/50 Summer edition

#27/50 blev verkligen en summer edition. För första gången har jyckarna fått följa med till havet för att bada. Var alldeles på tok för varmt för att springa någon av de vanliga rundorna med hundarna ikväll så vi körde löpträning i havet… inte blev det speciellt långt men roligt var det och bra träning att springa barfota i vatten.

Hade inte riktigt tänkt mig att jag skulle bli plaskevåt men det är nog faktiskt så att jag kan drista mig till att påstå att jag badat i havet… tioåringen badade hela han. 🙂

Tänk så fel jag kunde ha ändå. Trodde inte att Fille skulle vilja bada alls och att Hugo skulle älska det. Båda två tyckte efter den första lite trevande stunden att det var lattjo lajban. Hugo tyckte det blev läskigt när det blev för djupt. Då ställde han sig och gnällde… Fille tyckte det var hur kul som helst. Det här lär vi få göra om…

IMG_9331[1] IMG_9320[1] IMG_9306[1]

När vi dyngsura kom hem hörde grannarna av sig och undrade om vi skulle med på en runda. Det blev till att snabbt duscha av oss saltvattnet och svida om. En runda med häst och vagn blev det för tioåringen. Jag red barbacka på Bergthora.

IMG_9346[1]

Så gick även den här kvällen undan i ett rasande tempo…

This entry was posted in Aktivering hund, Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.