Ljusglimtar i ogräsdjungeln

Den är som en vildvuxen ogräsdjungel men den har sina ljusglimtar den här trädgården i rucklet som jag försöker hålla vid liv.

Tvingade ut tjugoåringen att klippa (o)gräset. Det blir en sån väldig skillnad genast så fort ögat kan luras att tro att det faktiskt är en gräsmatta.

Honungsrosen, Rosa Helena (tror jag) är helt makalös. Den är i hela trädet nu, ända uppe i toppen. Frågan är hur stor den egentligen kan bli?

IMG_9147[1]

Så har vi den orangea rosen som jag fick av mamma som visade sig vara allt annat än orange… väldigt skarp rosa skulle jag vilja säga. Men den är vacker och blommar snällt varje år. Dessutom är det rosa i kombination med blodrönnens röda väldigt vackert.

IMG_9143[1] 

Gav mig på den där bjässen till fläder som vuxit sönder stängslet till hundgården idag igen.  Sen kom tjugoåringen och gav sig på den där tjocka stammen som blev kvar när jag sågat resten. Han lyckades såga ner den också efter en hel del arbete. Vi har inte så bra stora sågar direkt… Nu är det bara resten kvar att såga ner och sen att försöka döda roten. Fläder växer som ett ogräs här så hur det ska gå vet i sjutton… någon som har något tips? Vi fick kånkat bort det mesta dessutom. De sista grenarna ligger kvar att kånka sista biten. Får se om ungarna har fixat det när jag kommer hem imorgon…

IMG_9150[1] IMG_9151[1]

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.