Det reder kanske upp sig i pallkragen

Blev så ledsen och uppgiven när hundarna hade klampat runt i min nya fina plantering i pallkragen härom veckan så jag har liksom inte riktigt orkat fundera på den sen dess. Ikväll kollade jag i alla fall till den. Och se på sjutton, det tar sig. Sockerärtorna är i full gång. Vissa plantor kanske med en viss annan placering än där jag hade satt dem…

Mangolden verkar vara på gång där jag sådde dem. Resten av pallkragen ska bli spännande att se vad som eventuellt kommer upp var…

De fick t o m lite vatten. Det kunde gott ta och regna lite nu. Plantorna jag satte ut i rabatterna häromdagen har torkat bort…

IMG_8905[1]

This entry was posted in Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.