If you can´t beat them, eat them…

Håller på att drunkna i ogräs här hemma. Det är inte klokt vad det växer och jag hinner inte med. Framför allt inte nu när gräsklipparen dessutom är paj. Håller på att förlora årets ogräskrig stort…

Satt en stund och bläddrade i en bok om örter och annat ätbart i trädgården. Fastnade vid avsnittet om kirskål och banne mig om jag inte faktiskt tog mig för att prova att använda eländet…

Plockade lite späda skott. Hackade några och blandade med olivolja. Några hamnade i salladen. Den där oljan var nog vackrare än god… När jag ändå gick loss på ogräset halkade det med lite nate och svinmålla till salladen också. Inte var det så gott men kanske fick jag i mig någon nyttighet i alla fall..?

IMG_8773[1] IMG_8775[1]

This entry was posted in #blogg100, Mat, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.