Löpning #10/50 Summer edition

#10/50 5,6 km. Idag gick det så där med den häringa sprinturen… Hade tänkt mig en kvällsrunda när det svalnat lite men tjugoåringen rumsterade om i schemaläggningen så det blev en utmanande löprunda när det var som varmast på eftermiddagen. Åkte i alla fall till Långåsspåret för att slippa ifrån värsta solgasset.

Började med ett hundmöte när Fille och jag kom i full fräs i nerförsbacke. Lyckades få stopp på oss och drog honom förbi jycken. Fick upp farten igen. Nästa stopp förvånade. Fille som aldrig bajsar när vi är ute och springer..? Men det gjorde han idag. Först en massa fipplande med upplåsning av telefonen för att pausa tiden, sen städa bort bajset som hamnade lite för nära spåret. Nåja, det gick ju bra. Iväg igen. Vände och körde ytterligare ett varv. Då blev jag kissenödig..? Jag som är så duktig och går på toa innan jag drar iväg och springer. Alla koppar te gjorde väl sitt till kan jag tänka. Fick alltså bli ett snabbstopp där i skogen. Sen tryckte jag igång runkeeper igen… trodde jag… men det hade jag inte gjort visade det sig när jag skulle pausa för hundbytet. En km som inte loggats alltså. Tyckte ändå att det hade gått rätt bra med Fille där i värmen.

Bytte hund och drog iväg med Hugo. Halvvägs runt kom jag på att jag hade glömt låsa bilen och att nyckeln satt kvar i låset… gaaaaah!!! Var nog ändå lite tröttare än vad jag trodde där vid hundbytet… Hugo tyckte det var varmt och var inte lätt att få fart på men försökte i alla fall skynda på så gott det nu gick med en trött och varm Hugo för att komma tillbaka till Fille så rappt som möjligt. Bilen stod i alla fall kvar och nyckeln satt kvar i låset. Puuuhh, tur vi håller till i trakter där grejerna blir kvar…

Så det blev ungefär 5,6 km (vad nu än runkeeper visar) i sommarvärmen. Känner mig synnerligen nöjd med att ha avverkat tre löppass på tre dagar. 🙂

Blev faktiskt en ridtur också framåt sena eftermiddagen. Barbacka! Har nog inte ridit barbacka sen jag var på ridläger i sjuan eller nåt… så här ser ridbyxorna ut efter det.

IMG_8802[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.