Det var den planteringen… Huuuugoooo!!!

Blev påmind igår att jag inte fått ner grönsaksfröerna som jag tänkt direktså. Det fick bli sena eftermiddagspasset att göra slag i saken. Jordförbättrade i botten med lite hästgödsel och hösilage som blandades med den gamla jorden som blev kvar. Provade att ta färsk gödsel för att få lite varmbänkseffekt. Det är rätt kylslagna nätter än så länge. Slängde på två säckar ny näringsrik jord, letade i gömmorna och hittade ett klätternät och sådde. En bakre rad sockerärtor, två rader plocksallad, en rad purjolök, två rader med varsin sort morötter och en rad mangold. Var så nöjd och glad med resultatet när jag var färdig. Säg den glädje som varar…

IMG_8768[1]

Råkade sen titta ut genom fönstret här på kvällskvisten och gav till ett ramaskri, Huuuugooooo! Han stod glad i hågen mitt i pallkragen och letade antagligen hästskit. Hela fina planteringen åt fanders… BYRACKA!!!

IMG_8771[1]

Det är klart att det dög inte med all hästskit som låg serverad i skottkärran precis bredvid…

IMG_8772[1]

Det är så kul med djur…

Det är sannerligen tur för monstret att han är en älskad familjemedlem…

IMG_8761[1]

This entry was posted in #blogg100, Byrackor, Hundar and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.