Löpning #5/50 Summer edition

#5/50 10,9 km. Stoppade runkeeper när jag kom hem men lyckades tydligen starta den igen. Tror det var 10,9nåt och snittempo 5:03 vid hemkomst. Började med att rida Bergthora medan jag smälte middagen. Så ett varv med Fille och ett med Hugo på det. Alla djur motionerade som ska motioneras… Glada hejarop från grannarna när jag nästan var hemma båda varven. Försökte ta det lite lugnt på uppmaning från naprapaten. Något lugnare blev det men vi hade visst kutat på rätt bra ändå. Det gör ont. Det är inte roligt…

Belöning: ännu en stor portion rabarberpaj med hemgjord vaniljsås, en chokladboll och ett par rader saltlakritschoklad. Mums! Nu är det slut…

IMG_8676[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.