Löpning #4/50 Summer edition

#4/50 10,9 km. Undrar om jag skulle kunna kalla mig löpare nu..? Nästan 11 km där den 10:e respektive 11:e gick på 5:10 och 5:04 min/km, dvs en ökning på slutet. Måste ha snäppt upp i form för tillfället. Tyckte det gick långsamt första rundan för att vara ett Fillevarv men han tycker nog att det är lite varmt även han. Det är kanske så att när han inte kör skiten ur mig alldeles så orkar jag bättre andra rundan med Hugo och det gör bättre totaltid.

Fick med mig både tioåringen och granntösen på cykel andra varvet med Hugo.

Ont i den där ishiasskiten i högerbak men enveten som få så kutar jag på. Hundarna sover så gott sen…

IMG_8655[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.