Löpning #3/50 Summer edition

#3/50 7,7 km. Fyra varv i Långåsspåret. Två med Fille och två med Hugo. Vi jobbade på hyfsat bra. Småkyligt men Hugo tyckte ändå det var varmt och jobbigt. Tredje varvet gick så långsamt så långsamt. Sen fick han upp farten lite när han drog på jakten ett tag på fjärde varvet för att det drog iväg en yngling i ett rasande tempo före.

Två myggjävlar bet mig på vaden när jag stretchade efteråt… jag HATAR mygg!

Känns som att jag har tappat lite motivation för löpningen. Fast lyckades få mig att dra iväg när jag kom hem trots att det blev sen hemgång från jobbet. Det var bra. 🙂

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.