Löpning #2/50 Summer edition

#2/50 12,7 km. Har svårt att få mig ut och springa i värmen som är. Tycker det är så skönt när det är varmt och jag slipper frysa men det är plågsamt att springa, riktigt plågsamt. När den interna termostaten inte fungerar, då är det inte så roligt.

Gav mig av med Fille lite för tidigt inpå mat och en mors dagsglass, lite för tidigt på kvällen också. Hade hållkänning de första två km ungefär men sen sprang jag bort den. Valde av någon outgrundlig anledning den dryga sjuan med Fille. Det var varmt och långt. Tyckte även Fille som annats springer tills han stupar. Fick springa mycket för egen maskin även på Fillevarvet.

Var rätt slut när jag var hemma och bytte hund så jag bokstavligen tvingade tioåringen som till slut cyklade med under högljudda protester. Är rätt skönt att ha någon med när  det är så slitigt. Han glömmer som tur är bort att vara arg och sur rätt snabbt…

Hugo tycker värmen är ännu jobbigare än vad jag tycker. Han kämpade på men kom lite efter så tioåringen cyklade med honom under glada tillrop: Kom igen Hugo, kom igen!

Nu sover Hugo gott och snarkar. Fille också för den delen…

IMG_8633[1] IMG_8634[1]

Fille blir alldeles till sig när han förstår att det ska bli löpträning. Han studsar och klättrar. Fick en tjusig reva på armen innan vi kom iväg…

IMG_8617[1]

Känner att jag redan halkat efter i utmaningen. Ska det vara så här varmt kommer jag få det tufft att hänga med. Jaja, det blir ju så många löprundor det blir…

This entry was posted in #blogg100, Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.