Hovslagarwannabie

Så var årsmötet för fiberföreningen avklarat. Det tar sin tid såna där möten. Mycket som ska stötas och blötas innan beslut kan klubbas. Lyckades fiska upp en frivillig att administrera anslutningsavtalen. Skyndade mig på köra hem allt och förklara innan hon ångrade sig. Äntligen, ett dåligt samvete mindre!

Det tog nog mer kraft än jag hade tänkt mig för sen kollapsade jag i soffan. Kände mig så trött så jag la mig i soffan för att vila en liten stund för att orka springa med hundarna. Dvalade in och vaknade till liv 1,5 h senare. Lyckades inte ta mig ur soffan förrän ytterligare en timme senare. Blev ingen springtur…

Det blev däremot stalltjänst.

Verkade hjälpligt 1,5 häst. Det är så tungt, värsta träningspasset! Helt slut och genomsvett efteråt och antagligen kommer jag ha träningsvärk på konstiga ställen imorgon. Får ingen riktig snits på det där. Inte helt lätt med Melodia heller som inte släpper till sina hovar utan studsar omkring oroligt. Bakhovarna försökte jag inte ens med men dem sliter hon riktigt bra själv. Tänkte på det med Bergthora också. Bakhovarna fixar de rätt bra själva, framhovarna är det värre med men tycker ändå att de slits hyfsat de också. Skulle behöva en liten kurs i verkning…

IMG_8591[1]

Så blev även den stora boxen utmockad, ren och fin med nytt strö. Sista strösäcken gick åt. Frågan är hur jag ska få hem ströet nu när jag inte har någon hästtransport längre..

IMG_8598[1]

Melodia kliar och kliar. Provade den nya flaskan som ska vara bra mot kliandet. Hoppas verkligen att det hjälper för det skär i hjärtat att se hur hon kliar sönder sig. Än så länge är det inte så farligt men blir det som vanligt har hon snart kliat bort det mesta av manen och har har öppna sår.

IMG_8592[1] IMG_8593[1] IMG_8595[1]

Som belöning fick jag vaniljpannacotta med hallon, mums!

IMG_8603[1]

This entry was posted in #blogg100, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.