Löpning #1 summer edition

#1 3,9 km. Då var det dags för nästa löparutmaning, 50 löppass på 100 dagar summer edition. Hade väl egentligen tänkt vila några dagar till för att försöka få bukt med den här rätt trista förkylningen. Men så fick jag ett tips om att springa ifrån den istället så varför inte tänkte jag. (Ska jag hinna springa de där 50 gångerna så får jag ligga i. Förra utmaningen, spring time edition, stannade på 45 löppass på 100 dagar. Inte illa pinkat även om det inte blev målgång.) Hundarna behövde verkligen få komma ut och röra på sig lite. Med betoning på lite, för inte blev det så långt. Men det blev. Ett varv med vardera hund 1,8 km x 2 i Långåsspåret. Tog det väldigt lugnt första varvet för att vara med Fille. Ibland tror jag faktiskt att de känner när det är läge att vara lite lyhörda. Andra varvet med Hugo gick synnerligen lugnt. Han hade inte brått…  det var varmt! Tyckte han haltade lite efter halva rundan ungefär. Stannade för att kolla av tassarna. Hittade inget men kanske jag fick bort något som skavde för det märktes inget haltande sen.

Rörde runt lite i bihålorna så det kanske inte var så dumt i alla fall den där löprundan..?

Det blev samtidigt miljöträning för hundarna. Det var uteskytte på skjutbanan när vi sprang. Poffade som sjutton. Inga skotträdda hundar här inte, åtminstone inte med de fjösskotten som brändes av ikväll.

En alldeles fantastisk dag har det varit idag. Kvällen har inte varit sämre. Hundarna var fortfarande kvar ute i den någorlunda svalkan vid 22-tiden. Verkligen ett härligt väder!

IMG_8577[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.