Dags skilja på Loke och stona

Eftersom den lille Loke tydligen börjar bli stor och med full ståfräs försökte sätta på Bergthora i morse blev det till att skilja honom från stona när jag kom hem här fram på sena kvällskvisten. Det var inte helt enkelt att ensam få honom och Birkir på ena sidan stängslet och övriga på den andra sidan. Tog en stund och jag fick bra motion på köpet. Det vill till att springa snabbt för att hänskjuta unghästar i full galopp…

Återstår att se hur alla hästar mår imorgon bitti och om stängslet står som plockepinn eller har överlevt. Det var i alla fall lugnt nu när jag var ute för att fylla på vatten och slänga ut hösilage i respektive hage. Gav mycket till killarna så att de har att göra länge…

IMG_8196[1]

This entry was posted in #blogg100, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.