#36/50 Spring time edition

#36/50 10,9 km. En alldeles underbar dag! Har varit en hektisk dag med årsmöte i vattenföreningen på fm och en mycket intressant föreläsning Sköldkörteln och mitokondrierna hela eftermiddagen. Försökte få med mig tonåringen för att inte behöva springa så långt. Där gick jag bet. Första varvet med Fille var varmt och tungt. Helt slut och närmast kräkfärdig när jag kom hem. Tvingade med mig tioåringen på cykel varv nr två med Hugo. Tungt som skam, kändes som det gick så långsamt så långsamt. Blev mycket förvånad när summeringen blev ett snitt på 5:04.

Kan bara konstatera att det där med varmt och springa verkligen är en plåga fast jag tar mig trots allt igenom det…

Var den makalös häromdagen är den det än mer idag vår magnolia. Nedanför står draghunden Fille… vältrimmad och oförtröttlig.

IMG_8179[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.