Löpning #35/50 Spring time edition

#35/50 4,8 km. Bestämde igår med tonåringen att vi skulle springa när jag kom hem från jobbet idag. Har varit ett rätt hyfsat vårdag hela dagen… ända tills jag nästan kom hem. Då började det att regna… Eftersom att min tonåring inte verkar tåla regn hade jag svaga förhoppningar att han faktiskt skulle hänga på. Döm om min förvåning när han bytte om och verkade vara på. Förstod när vi öppnade ytterdörren att det varit för att han inte insett att det faktiskt regnade. Inte blev jag mindre förvånad att han inte bara vände på klacken där i dörröppningen utan hängde med på löprundan. Kanske blir människa av honom med en vacker dag… 🙂

Ett tag under tredje km fick han ruskig håll så då gick det långsamt men för övrigt var det ett hiskeligt tempo, snitt 5,06 min/km. Gammal sliten mamma hänger på efter bästa förmåga. 😉

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.