Löpning #30/50 Spring time edition

#30/50 12 km. Tonåringen skulle ha följt med på löptur idag men bangade när han väl kom upp. Smått irriterande när jag planerat utifrån det men men det var bara att tänka om. Har varit en hektisk vecka så det har varit fyra dagars vila från löpning. Det innebar en överladdad Fille när vi drog iväg. Kan meddela att just begreppet drog iväg var bokstavligt värre idag. För att kompensera honom för många dagars vila blev det en dryg sjua till hans stora förtjusning. Han älskar verkligen att springa.

Bytte hund till Hugo och tvingade med lilleman på cykel, en knapp femma. Hugo var rätt laddad även han efter vilan.

Resultatet med två rätt övertända lyckliga hundar blev en ännu bättre snittid, 4:50 min/km. Vi kubbar på rätt bra. 🙂

Blev även en promenad med några kortare inslag löpning med Berthora, 4,5 km. Nästan lika pigg och alert idag. Riktigt roligt. Trippar fram som värsta unghästen. Springer på utav sjutton gör hon på de få sträckor grusväg som det är på rundan. Får ligga i för att inte sinka. Det är inte precis så att jag är piggast i stan när jag redan avverkat en sisådär 15 km… men det är bara att kämpa på.

Kom i alla fall på där när jag gick och funderade att jag är ju nästan uppe i en halvmaradistans när jag lagt till operation få hästen i trim. Några km till så är jag i mål på Göteborgsvarvet. Det ingav en strimma hopp inför den 17 maj…

Välkomstkommittén, de fyra som inte fick följa med på promenad står och inväntar den förlorade flockmedlemmen åter

IMG_8033[1]

Var på besök nr 3 hos naprapaten igår för den krånglande falska ischiasen. Det är bättre just där han håller på att manipulera men fy för den lede vad det inte är roligt när kroppen ska vänja om ett tillstånd den kompenserat till under nästan ett år. Får försöka ha tålamod. Är knappast en kvickfix när jag dragit med det så länge. Efter nästan 17 km idag är jag sliten och det gör ont, ont, ont. En stunds vila i soffan får det bli!

This entry was posted in #blogg100, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.