Är nog lite trött…

Fröknäcket började tryta så jag slängde ihop en sats. Till min stora förvåning blev dock smeten inte alls som den brukar. Den är alltid betydligt lösare. Hällde på mer vatten och mer vatten och mer vatten. Sen tryckte jag ut den på plåtarna och även där betedde den sig annorlunda. Betydligt kladdigare. Men skam den som ger sig. Varför kasta ett öga i kokboken istället för att bara köra på av bara farten..? Tryckte ur smeten och skjuts in i ugnen. Sen kom jag på att jag hade glömt oljan… inte underligt den betedde sig annorlunda. Det verkar i o f s gå precis lika bra utan oljan. Det var gott! 😉

IMG_7939[1]

This entry was posted in #blogg100, Bröd, Fika, Glutenfritt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.