Löpning #24/50 Spring time edition

#24/50 4,7 km. KORS I TAKET! Döm om min förvåning när jag fick med mig tonåringen på en löprunda. Tvingade även med lilleman på cykel. Tonåringen hängde bakom draghunden Fille i snöret och jag sprang med Hugo i vanligt koppel. Fille körde skiten ur oss allihop… förutom lilleman på cykeln då förstås. Även sig själv. Tonåringen väger några kilo mer än jag så det var nog lite tyngre att dra runt på honom. Även om det gick något långsammare än normalt Filletempo gick det betydligt snabbare än vad jag orkar springa för egen maskin. Var ett par tunga första km, sen började jag komma igång men då kroknade tonåringen fast en eloge att han orkade springa hela rundan på 4,7 km. Det var duktigt! Han fullkomligt dog hemma på gårdsplan när vi kom hem… 😉

Jag är väldigt nöjd att jag tog mig runt en knapp femma alldeles för egen maskin i ett 5:10 tempo. 🙂

Får se om jag får med tonåringen någon mer gång… han kan knappt gå stackaren. Fast de har en tendens att återhämta sig snabbt de där yngre individerna så det finns nog hopp. 😉

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.