Löpning #23/50 Spring time edition

#23/50 11.9 km. Skickade tillbaka den krånglande träningsklockan igår så idag blev det runkeeper igen.  Kom på att det kanske var dags att börja springa in de nya skorna. Gick ju bra i o f s förra året när jag kom på 1,5 vecka för GöteborgsVarvet att jag behövde nya skor men det är dumt att chansa. Fille fick som han ville med det längre varvet, en sjua. Så en femma med Hugo.

Hade på mig för mycket kläder. Var VARMT idag. Härligt men inte för löprundor…

Begriper inte hur känslan kan vara att det går så långsamt men när jag kommer hem och kollar har det varit ett för mig rätt bra tempo. Ökade två km till 12 km idag och snittempo i samma härad som på milen. Inte underligt att det kändes tungt och motigt… men det är ändå konstigtatt jag inte verkar få in någon känsla för tempot..?

Gick bra med nya skorna. Lite känning bak i hälen men inget skavsår. De har sprungit några mil de där gamla…

IMG_7901[1]

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.