Val av ny träningsklocka

Har äntligen efter mycket om och men fått klart att jag får reklamera Polarklockan som har bråkat som skam. Får handla för 2495 kr hos Outdoorexperten. Det skötte de hyfsat snyggt till slut även om det tog fem eller sex reklamationer och ett drygt år av tveksamt loggade löprundor…

Då är frågan vad jag ska ha istället..? En träningsklocka som mäter distans och puls samt är robust och stabil. Löptränar i stort sett bara så den ska fungera bra för det. Kundtjänsten rekommenderade Suunto eller Garmin som bra träningsklockor. Några tips eller rekommendationer?

De här kanske kan vara lämpliga alternativ? Fördelar/nackdelar?

Träningspaket för löpning Suunto Quest

Garmin Forerunner 310XT HRM

Garmin Forerunner 610

 eller kanske den här

Garmin Forerunner 220 HRM

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.