Kort mellanlandning i soffan

En hektisk dag. Körde ett andra skift på jobbet med en årsredovisning för en av mina huvudmän innan jag körde hemåt. Nu är de snart klara allihop. Undrar i mitt stilla sinne varför jag tar på mig sånt här..? Bokföring är bland det tråkigaste som finns fast när det i slutänden faktiskt går ihop sig med räkenskaperna ger det en rätt go känsla.

Nu är i alla fall ungarna liksom jag och alla djur utfodrade. En sats fröknäcke står i ugnen. Degen till fröfrallor står på jäsning.

IMG_7818[1] IMG_7819[1]

Blir i alla fall tjugo minuter i soffan med en kopp chalilatte…

Igår gick jag en kort runda i trädgården för att känna efter om det kanske möjligtvis eventuellt kunde vara så pass varmt att det kunde bli en fikastund ute. Det blev det inte men nu är våren här och trädgården har redan börjat vakna. Inte bara lökväxter som blommar.

  IMG_7810[1] IMG_7814[1]

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Bröd, Glutenfritt, Trädgård and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.