Vårförkylningen har slagit klorna i rucklet

Först ut var lilleman som fortfarande inte är helt kry, hes och ont i halsen men inte mycket till snuva. Sen var det min tur. Trodde att jag skulle slippa väldigt lindrigt undan men det verkar inte så. Helt förkylningstäppt och hängig. För dålig för att åka till jobbet men tillräckligt bra för att sitta och jobba hemma i soffan. Återstår att se om tonåringen också trillar dit…

Har sett ut som en underbar vårdag utanför fönstret. Gick ut en sväng på baksidan bara för att få en liten sniff frisk luft. Trädgården är redan på gång. Vårlökarna blommar för fullt och aklejorna är en bit på väg. Rosorna har börjat sätta blad… i början av mars..? Hur ska detta gå..? Har varit frost de senaste två nätterna.

Kunde under de två minuterna jag var ute konstatera att det inte spelade så stor roll att jag är fast inne i soffan. Det svemmas för fullt på åkrarna runt rucklet så det luktar inte mumma ute direkt… detta trots en heltäppt näsa. Det finns både för- och nackdelar att bo på landet. Tur det inte handlar om speciellt många dagar om året.

IMG_7722[1] IMG_7723[1] IMG_7724[1] IMG_7725[1]

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.